Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook
Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη ημέρα Επόμενη ημέρα Επόμενος μήνας
Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Πήγαινε στο μήνα..

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2013

Η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας” 2013 επιστρέφει και μας υποδέχεται ΜΟΝΟ στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας!

Η πρωτοπόρος και μόνη καταξιωμένη στη συνείδηση του ελληνικού κοινού έκθεση για την εξοικονόμηση ενέργειας και όλες τις μορφές θέρμανσης, επιστρέφει φέτος πιο δυνατή από ποτέ, έχοντας συγκεντρώσει ΟΛΕΣ τις πιο γνωστές και ισχυρές εταιρείες του κλάδου!

  • Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις
  • Πάνω από 60.000 επισκέπτες

Μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, την οποία μάλιστα πολλοί θέλησαν να μιμηθούν έχοντας αντιληφθεί τις τεράστιες προοπτικές της, η έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013”, επιστρέφει φέτος πιο δυνατή από ποτέ, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από 27-30 Σεπτεμβρίου, από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων BeBest.

Το σημαντικό αυτό εκθεσιακό event είναι το μεγαλύτερο στον χώρο και έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο στην ανάδειξη του κλάδου, με αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια να βρει φανατικούς υποστηρικτές. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή φέτος είναι θεαματικότατη, με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες της αγοράς να έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να λείψουν, ενώ την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον και από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητάει συνεχώς πληροφορίες, αναζητώντας μία διέξοδο από μία μεγάλη οικονομική “πληγή” της καθημερινότητάς του .

Όπως αρχικά είχαν προβλέψει οι δημιουργοί και διοργανωτές του φιλόδοξου αυτού εκθεσιακού εγχειρήματος, η σημασία και απήχησή του σε ένα τεράστιο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού ήταν τουλάχιστον θεαματικές, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι απόλυτα δεκτικοί όταν έχουν μπροστά τους ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή τους και ότι με τη σειρά τους, όσες επιχειρήσεις διαθέτουν το εν λόγω προϊόν, έχουν μία τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έκθεση για να το προβάλλουν εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά!

Η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013” έρχεται για να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν το ίδιο, ανοίγοντας νέους δρόμους στο κοινό και συστήνοντάς το με τις πιο εξελιγμένες μορφές θέρμανσης, οι οποίες όμως, δεν ’’καίνε’’ το πορτοφόλι του.

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2013

27-30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, είσοδος απο Λ. Ποσειδώνος)

www.oikonomiki-thermansi.gr       

Πίσω


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

1.logo consultant

 

15.a

3.tourism el-1

4.tourism en-1

5.form inter

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.