Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Παρουσίαση του έργου “Mεταφορά Ορθών Αγροτικών Πρακτικών” του προγράμματος Civil Society Dialogue την Τρίτη στις 4 Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ.

Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 15:33

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κος Νικόλαος Ράμμος και το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του έργου
“Mεταφορά Ορθών Αγροτικών Πρακτικών” του προγράμματος Civil Society Dialogue που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και την Τουρκία,
στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας μεταξύ των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων και των Επιμελητηρίων της Τουρκίας.
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 4 Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ.,
στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στα Γρεβενά.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της επίσκεψης εργασίας ομάδας του Αγροτικού Επιμελητηρίου Tekirtag της Τουρκίας στην οποία συμμετέχουν, ο πρόεδρος του κος Osman Sari, στελέχη του επιμελητηρίου, αγρότες, έμποροι αγροτικών προϊόντων καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων εμπορικών κλάδων και υπηρεσιών. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου της πόλης Arad της Ρουμανίας που συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα Civil Society Dialogue ενισχύει την αμοιβαία γνώση και κατανόηση στα βασικά θέματα ένταξης των Τουρκικών Επιμελητηρίων στα Επιμελητήρια της ΕΕ, τη μεταφορά βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών στις δύο πλευρές και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο εμπόριο και τις επενδύσεις κατά τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.