Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Επίσκεψη εργασίας του Επιμελητηρίου της Tekirdag Τουρκίας στο Επιμελητήριο Γρεβενών

Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 15:37

 

This Programme is co-funded by
the European Union and Republic of Turkey

Επίσκεψη εργασίας του Επιμελητηρίου της Tekirdag Τουρκίας στο Επιμελητήριο Γρεβενών

Ο πρόεδρος κος Νικόλαος Ράμμος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Γρεβενών πρόκειται να υποδεχθεί στα Γρεβενά, πολυμελή ομάδα του Αγροτικού Επιμελητηρίου της πόλης Tekirtag της Τουρκίας, που θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη εργασίας από τις 3 έως και τις 6 Ιουνίου. Στην ομάδα αποστολής συμμετέχουν ο πρόεδρος του Αγροτικού Επιμελητηρίου Tekirtag, κος OsmanSari, στελέχη του επιμελητηρίου, αγρότες, έμποροι αγροτικών προϊόντων καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων εμπορικών κλάδων και υπηρεσιών. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου της πόλης Arad της Ρουμανίας που συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα.

Η ομάδα πρόκειται να επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες της περιοχής ενώ υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον για εμπορικές ανταλλαγές και συνεργασία σε θέματα τουρισμού.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης για το έργο “Mεταφορά Ορθών Αγροτικών Πρακτικών” του προγράμματος Civil Society Dialogue που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και την Τουρκία. 

Στόχος τουπρογράμματος είναι να ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και των χωρών της ΕΕ και η ενίσχυση της βιώσιμης συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων του Tekirdag της Τουρκίας, των Γρεβενών και της πόλης Arad της Ρουμανίας. Το πρόγραμμα Civil Society Dialogue ενισχύει την αμοιβαία γνώση και κατανόηση στα βασικά θέματα ένταξης των Τουρκικών Επιμελητηρίων στα Επιμελητήρια της ΕΕ, τη μεταφορά βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών στις δύο πλευρές και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο εμπόριο και τις επενδύσεις κατά τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.