Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


To Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών διενεργεί Επαναπροκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού (Τμήμα της υπ΄άριθμ. 11/2017 Διακήρυξης) για την προμήθεια «Τρόφιμα, Ποτά ,Καπνός και Συναφή Προϊόντα» CPV : 15000000-8 για ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης , με κριτήριο κατακύρωσης τη
χαμηλότερη τιμή συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 6.434.95€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ .

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών:10 /07/2017 και ώρα 14:30 π.μ. Ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης προσφορών: 11/07/2017 και ώρα 10:00π.μ Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών οι συνεταιρισμοί και οι κοινοπραξίες προμηθευτών που ασκούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας.

Πληροφορίες δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα 2462350311.
Το τεύχος της διακήρυξης θα διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://et.diavgeia.gov.gr/f/pste

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Αναλυτική Διακήρυξη

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Γρεβενώνεκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια τουΝικόλαου Καρανίκου ,Διευθυντή του Επιμελητηρίου.Τιμώντας την μνήμη του εκλιπόντος το Δ.Σ σε έκτακτη Συνεδρίαση αποφάσισεομοφώνα τα εξής :

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

2. Να παραστούν εκπρόσωποι του στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους.

Ο Πρόεδρος και Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου Γρεβενών.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

Κατηγορία Γραφείο Τύπου

Το Επιμελητήριο Γρεβενών θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής .

Οι συμμετέχοντες δεν θα επιβαρυνθούν για την εκμίσθωση του χώρου Παρά Μόνο με τα έξοδα κατασκευής/διαμόρφωσης των περιπτέρων τους .

Εφόσον υπάρχουν επιχειρήσεις –μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο ως τη Δευτέρα 29/05/2017 στο τηλ. 2462085501.

Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ειδικά φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη »Χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που θα επιφέρει αύξηση της προέλευσης επισκεπτών. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι ανήρθε στους 220.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης ,η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ-HELEXPO εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ,που θα πλαισιώσει την έκθεση, θα συμβάλλει στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

 

Κατηγορία Γραφείο Τύπου


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.