Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Εμπορικός Αντιπρόσωπος

Εμπορικός Αντιπρόσωπος είναι εκείνος στον οποίο, υπό την ιδιότητα του ως ανεξάρτητου μεσολαβητή, ανατίθεται σε μόνιμη βάση είτε να διαπραγματεύεται για λογαριασμό άλλου προσώπου, το οποίο καλείται στο εξής «αντιπροσωπευόμενος» την πώληση ή την αγορά εμπορευμάτων, είτε να διαπραγματεύεται και να συνάπτει τις πράξεις αυτές επ’ ονόματι και για λογαριασμό του αντιπροσωπευόμενου. Ο εμπορικός αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να εγγραφεί ως εμπορικός αντιπρόσωπος στα εμπορικά επιμελητήρια, όπου διατηρεί την έδρα εγκατάστασης του.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή Εμπορικού Αντιπροσώπου σύμφωνα με το Π.Δ.249/1993

Φυσικά πρόσωπα

  • Αίτηση
  • Απολυτηριο τουλάχιστον Λυκείου
  • Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου (Γενικής χρήσης) από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχει καταδικασθεί για κακούργημα ή για πλημμέλημα λοπής, υπεξαίρεση, απάτη, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, πλαστογραφία, πλαστογραφία ή κατάχρηση ενσήμων, απιστία, ψευδορκία,συκοφαντική δυσφήμιση, δόλια χρεοκοπία, καταδολίευση δανειστών, τοκογλυφία, λαθρεμπορία, εμπορία ναρκωτικών και εγκλήματα περί το νόμισμα.
  • Πιστοποιητικό ότι δεν έχει υποβληθεί σε στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση-(Αναζητείται υπηρεσιακώς από το Επιμελητήριο). Πιστοποιητικό μη πτωχεύσεως-(Αναζητείται υπηρεσιακώς από το Επιμελητήριο).
  • Αστυνομική ταυτότητα

Εμπορικές εταιρείες

Για την εγγραφή εταιρίας κάθε είδους, προσκομίζονται στο Επιμελητήριο τα έγγραφα που αποδεικνύουν την νομιμοποίηση και εκπροσώπησή της. Στην περίπτωση αυτή τα παραπάνω πιστοποιητικά αναφέρονται στο πρόσωπό του/των νομίμων εκπροσώπων της εταιρίας.

Χρήσιμα έγγραφα

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Gemi
Yms
aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.