Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών / Ελεύθερων Επαγγελματιών στο νέο σύστημα οικιακού αυτοματισμού free@home από την εταιρεία ABB S.A.

Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 19:01

Το Εργαστηριακό Κέντρο Γρεβενών ( Ε.Κ. ), σε συνεργασία με την εταιρεία ABBS.A. πραγματοποιεί διημερίδα με θέμα «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών / Ελεύθερων Επαγγελματιών στο νέο σύστημα οικιακού αυτοματισμού free@home από την εταιρεία ABB S.A.», την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 ( απογευματινές ώρες 15:30 – 18:30 , στις αίθουσες του Εργαστηριακού Κέντρου Γρεβενών ( Αίθουσα 29 και 36 ). Δικαίωμα συμμετοχής παρακολούθησης του σεμιναρίου έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ82 (Μηχανολόγοι), ΠΕ83 (Ηλεκτρολόγοι), ΠΕ84 (Ηλεκτρονικοί) και ΠΕ86 (Πληροφορικής), καθώς και όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν συνάφεια με τις παραπάνω ειδικότητες. Το σεμινάριο διοργανώνεται σε εθελοντική βάση και είναι δωρεάν. Ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ υπάρχει η πιθανότητα το σεμινάριο να επαναληφθεί σε επόμενη χρονική περίοδο που θα μας υποδείξει η εν λόγω εταιρία. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν όσοι τελικά θα επιλεγούν για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένη επιμόρφωση - σεμινάριο. Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 16-11-2018 στις 13:00 μ.μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα στέλνονται ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο : Εργαστηριακό Κέντρο Ν. Γρεβενών, 1χλμ. Γρεβενών – Κοζάνης , Τηλ. 24620 - 87508, Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">1ekgreven@gmail.com

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

   Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών/ιδιωτών στο πρόγραμμα ABB-free@home® το οποίο διατίθεται στην ευρωπαϊκή, όπως και στην ελληνική αγορά πάνω από μία πενταετία, με πάνω από δύο εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα οικιακού αυτοματισμού που μεταμορφώνει το σπίτι από απλή σε έξυπνη κατοικία επιτυγχάνοντας επιπλέον μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και ευελιξία. Είτε πρόκειται για τα ρολά και τους μηχανισμούς σκίασης, είτε το φωτισμό, τη θέρμανση/κλιματισμό και τον έλεγχο της εξώθυρας ο οικιακός αυτοματισμός είναι πλέον πιο εύκολος από ποτέ. Εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και λειτουργία πρόκειται για μία ελκυστική πρόταση αναβάθμισης των συμβατικών οικιακών εγκαταστάσεων.

   Ο εγκαταστάτης που έχει εκπαιδευτεί στο ABB-free@home® έχει στα χέρια του ένα επιπλέον εφόδιο για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η εκπαίδευση αυτή προσφέρεται από την ΑΒΒ και χαρακτηρίζεται από:

·         Πολύ μικρή διάρκεια

·         Κατανοητές έννοιες αυτοματισμού

·         Δυνατότητα εκπαίδευσης από το προσωπικό της ΑΒΒ

   Το επιμορφωτικό πρόγραμμα, υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών / ιδιωτών στο νέο σύστημα οικιακού αυτοματισμού free@home από την εταιρεία ABB S.A.» , που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση του Ε.Κ. Γρεβενών στις εγκαταστάσεις του, σε συνεργασία με την ABB SA , σύμφωνα με την απόφαση της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας με Αρ. Πρ. 9169/13-11-2018.

   Η υλοποίηση της συγκεκριμένης συνεργασίας με μία πρωτοπόρα εταιρεία , που έχει άμεση σχέση με την Επαγγελματική Εκπαίδευση, δίνει την δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και ιδιώτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (που έχουν συνάφεια με το αντικείμενο) να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις σε θέματα οικιακού αυτοματισμού Smart Home.

   Βασική επιδίωξη της Πράξης αποτελεί η αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης μέσω της ενίσχυσης του ανθρώπινου παράγοντα και ιδιαιτέρως των εκπαιδευτικών των ΕΠΑ.Λ. και των ιδιωτών που εμπλέκονται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

$1v  Απαιτούμενος εξοπλισμός εκπαιδευόμενου: laptop (ή tablet>7,5”), smartphone

$1v  Απαιτούμενη προετοιμασία από εκπαιδευόμενο: εγκατάσταση εφαρμογών σε smartphone & tablet

·                https://play.google.com/store/ apps/details?id=com.abb. freeathome (Play Store)

·                https://itunes.apple.com/de/ app/abb-free-home-smarthome- app/id895027845?mt=8 (App Store)

Υπεύθυνοι Οργάνωσης και Υλοποίησης Διημερίδας Ε.Κ. Γρεβενών :

κ. Καραμήτσιος Γεώργιος ΠΕ 84

κ. Γκουλέτσος Αντώνιος   ΠΕ 83

Τηλ. Επικοινωνίας : 24620 87508

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">1ekgreven@gmail.com

Επισυνάπτονται

Πρόγραμμα Διημερίδας

Αφίσα Εκδήλωσης

Πρόσκληση Εκδήλωσης

Πρόσκληση για αίτηση

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 19:11


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.