Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Σεμινάριο "Η σωστή ενημέρωση του καταναλωτή από τις ετικέτες τροφίμων: υποχρεωτική και προαιρετική αναγραφή πληροφοριών"

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 12:10

Σεμινάριο «Η σωστή ενημέρωση του καταναλωτή από τις ετικέτες τροφίμων:

υποχρεωτική και προαιρετική αναγραφή πληροφοριών»,
τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00 στο ΕΒΕΘ

Αγαπητά μέλη,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ευχαρίστως σας προσκαλεί σε 6ωρο Σεμινάριο που διοργανώνει με τίτλο «Η σωστή ενημέρωση του καταναλωτή από τις ετικέτες τροφίμων: υποχρεωτική και προαιρετική αναγραφή πληροφοριών», τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεών του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική συμβολή του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), μετά από σχετικά αιτήματα μελών του ΕΒΕΘ, δεδομένου ότι η σωστή επισήμανση δεν έχει σκοπό να διασφαλίσει μόνο τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων τροφίμων με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες και την κείμενη νομοθεσία, αλλά, όπως θα παρουσιασθεί στο σεμινάριο, παρέχει ιδιαίτερα οφέλη τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και για τους καταναλωτές.

Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Νικόλαος Ντάνος, Προϊστάμενος Τμήματος Επισήμανσης Τροφίμων και Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ΕΦΕΤ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές- Επισήμανση, παρουσίαση και διαφήμιση των τροφίμων».

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση του θέματος από πλευράς των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, η κα Μαρία Γουγουλή, Δ/ντρια Διαχείρισης Ποιότητας - Έρευνας και Ανάπτυξης της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ θα αναπτύξει το θέμα «Η εμπειρία της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ» και στη συνέχεια ο κ. Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης, Προϊστάμενος ΔιεύθυνσηςΥγιεινής Εγκαταστάσεων και Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρίας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, θα αναπτύξει το θέμα: «Η επισήμανση των προσυσκευασμένων και μη προσυσκευασμένων τροφίμων», όπου ο όρος "μη προσυσκευασμένα» αναφέρεται στα οπωροκηπευτικά, το κρέας, τα αλλαντικά, τα τυριά κοπής, παρουσία του πελάτη.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο οποίος θα είναι και ο συντονιστής της εκδήλωσης.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 50 € για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για το τρέχον έτος και 80 € για τα μη ενεργά μέλη και λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, αφού να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής:

-       να καταβάλουν το ανωτέρω ποσό είτε με κατάθεση στο Λογαριασμό του ΕΒΕΘ στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR40 0171 7170 0067 1711 2848 863–Δικαιούχος ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σημειώνοντας α. τον τίτλο του σεμιναρίου, β) τον ΑΦΜ της επιχείρησης και γ) το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, είτε με κατάθεση στο Ταμείο του ΕΒΕΘ, στο κτίριο του ΕΒΕΘ, οδός Τσιμισκή 29 και

-       να στείλουν αντίγραφο του σχετικού καταθετηρίου ή της απόδειξης στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο Σεμινάριο.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132.


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.