Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Εφαρμοσμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Επιχειρηματικότητα και Δημιουργικές Δράσεις”

Παρασκευή, 06 Μάιος 2022 11:09

Εφαρμοσμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

“Επιχειρηματικότητα και Δημιουργικές Δράσεις”

Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην προώθηση της καινοτομίας και εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας συνεχίζει το πολυετή έργο του, προσφέροντας στήριξη και τεχνογνωσία σε ανθρώπους με υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες.

Για το σκοπό αυτό διεξάγει το Εφαρμοσμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο "Επιχειρηματικότητα και Δημιουργικές Δράσεις." Το Εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης απευθύνεται σε άτομα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με ενδιαφέρον σε θέματα που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα και το ξεκίνημα μιας επιχείρησης.

Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τα βασικά εφόδια για την οργάνωση και διαχείριση μιας επιχείρησης. Περαιτέρω, θα αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες, αλλά και αυτοπεποίθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών που είναι αναγκαία για να συμμετάσχουν ή να αναλάβουν μια επιχειρηματική πρωτοβουλία. Παράλληλα θα αναπτύξουν σταδιακά τα στοιχεία που θα αποτελέσουν μέρος ενός επιχειρηματικού μοντέλου (businessmodel). Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν να καταστρώνουν ένα επιχειρηματικό πλάνο για την ανάπτυξη μιας δραστηριότητας (businessplan).

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι 98 ώρες (50 ώρες διδασκαλία, 44 ώρες συμβουλευτική, 4 ώρες προετοιμασία παρουσίασης επιχειρηματικού σχεδίου), και οι δυνητικοί επιχειρηματίες μέσα από στοχευμένη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και έμπειρα στελέχη της αγοράς με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με μεικτή μέθοδο εκπαίδευσης (δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση) με έναρξη την Παρασκευή 3 Ιουνίου στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν 9 Ιουλίου, και στη συνέχεια οι ομάδες μέσα από τη συμβουλευτική που θα προσφέρουν οι εισηγητές του Προγράμματος θα προχωρήσουν στην εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου ώστε να το παρουσιάσουν τον Νοέμβριο 2022 ενώπιον Επιτροπής Αξιολόγησης.

Το χρονοδιάγραμμα και η αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα βρίσκονται στα Παραρτήματα 1 και 2.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 16 Μαΐου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού κας Όλγας Πουταχίδου

1. τηλέφωνα: 2461351266, 6945833657

2. e-mail: o.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατεβάστε από εδώ την πρόσκληση - αίτηση συμμετοχής.


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.