Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
  LinkedIn Twitter Facebook

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2022 του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 09:46

Έναρξη του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2022 ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ(ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Οι ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών για το έτος 2021 μεταξύ €20.000-€350.000, δύναται να λάβουν με τη μορφή ΔΩΡΕΑΣ εξοπλισμό παραγωγής ή/και υπηρεσίες πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεωνείναι η Κυριακή 31 Ιουλίου 2022. Η αίτηση συνοδεύεται μόνο από τη λίστα των κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) του ενδιαφερόμενου και αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ηλεκτρονικές διευθύνσεις για διευκρινίσεις και υποβολή των αιτήσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα ενίσχυσης.

 

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής.

 


aftoApografi

exostrefeia logo

diaygeia1

moxlos epimelitirio

diadromi

logo all 4greece

digsign

banner mitroo

851729454 investment-tools-banner

Αναζήτηση

Επικοινωνία

Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών

Τηλ. +24620 85501 (-2)
Τηλ. +24620 85505 (Δ.Προϊστ.)
Τηλ. +24620 83550 (Προέδρου)
Φαξ. +24620 80310, 83560
Διεύθυνση Εμμανουήλ Παπά 7, Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα των επιχειρήσεων του Νομού μας.